De koopwoningen van Heidezoom

Kavelkaart Heidezoom

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Prijs (v.o.n.) Meer

Levensloop bestendig wonen in Heidezoom – Wonen op ’t Harde

Landelijk wonen met alle moderne gemakken. Wonen met alle ruimte voor ontspanning in de natuur. Een gevarieerd aanbod van seniorenwoningen, rijwoningen en 2/1 kap woningen.

Wonen in Heidezoom

In het eerste halfjaar van 2019, hebben we samen met omwonenden, de gemeente en potentiële kopers, een (verkavelings)plan gemaakt voor de invulling van de laatste fase van Heidezoom. In dit plan zijn ook een zestal levensloopbestendige of seniorenwoningen opgenomen.

Type woningen

In deze laatste fase van Heidezoom is voorzien in seniorenwoningen, 2 onder 1 kap-woningen, tussenwoningen en hoekwoningen. De voorlopige plattegronden voor deze woningen vindt u bij de verkoopdocumentatie.

Let op: het betreft de voorlopige plattegronden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Verkoopprocedure

In oktober is de belangstelling geïnventariseerd voor de zes seniorenwoningen. Voor alle zes woningen is ondertussen een reserveringsovereenkomst getekend. De volgende stap is de verkoop van de overige woningen: 2 onder 1 kap-woningen, tussenwoningen en hoekwoningen.

Vanaf donderdag 28 november 2019 kunt u zich inschrijven voor een reserveringsovereenkomst op het bouwnummer van uw keuze. Wilt u meer informatie over het reserveren van het bouwnummer van uw keuze? Klik dan hier voor meer informatie over de reserveringsovereenkomst.

Vervolg traject/ procedure

Voor het reserveren van het bouwnummer van uw keuze geldt het volgende:

  • 28 november: start inschrijving (alle informatie vindt u dan op de website: www.heidezoom.nl)
  • 9 december: de inschrijving sluit om 10 uur s ochtends
  • Bij meerdere inschrijvingen op 1 bouwnummer wordt geloot wie als eerste in aanmerking komt om een reserveringsovereenkomst te tekenen.
  • Wij nemen zo spoedig mogelijk ná 9 december contact op met iedereen die zich heeft ingeschreven om te laten weten of u het eerste recht heeft om een reserveringsovereenkomst te sluiten. Mocht u niet als eerste zijn ingeloot, dan hoeft dat nog geen probleem te zijn: indien de eerste persoon niet meer geïnteresseerd is en geen reserveringsovereenkomst wil tekenen, dan nemen we contact op met de volgende op de lijst. Datzelfde is het geval als een belangstellende met een reserveringsovereenkomst later in het traject alsnog afziet van de koop.
Deel deze pagina:

Hoe kunnen we u helpen?